5 Kasım 2013 Salı

2014 Gelinlik Modelleri

2014 yılına ait koleksiyonların yavaş yavaş sergilendiği günlere girmiş bulunuyoruz. 2014 ilkbahar yaz sezonunu tanıtan defileler, moda haftaları hız kesmeden devam ediyor. Sitemize de ilk olarak genel bir konu ile başlamak, ilerleyen günlerde genelden özele inmek daha mantıklı geldiği için ilk olarak 2014 Gelinlik Modelleri ve daha sonra marka marka tanıtımşar ile devam etmenin daha faydalı olacağını düşündüm bende.


Şimdiden bir çok marka 2014 yılına ait gelinlik modellerini satışa sundu. Ülkemizde bilinirliği çok fazla olan ve oldukça fazla tercih edilen Pronovias, Amsale ve Rosa clara ilk olarak tanıtacağım marka olacak. Geniş bir koleksiyon hazırlamış olan pronovias, hem özel tasarımları hemde uygun fiyatları ile, en özel gününüzde, masallara layık bir görünüm sunuyor. Barcelona çıkışlı marka, dünyada gelinlik ve abiye konusunda oldukça söz sahibi denilebilir.

Bir çok farklı seçenek Pronovias 2014 gelinlik modellerinde bizleri bekliyor. Sade gelinlik modelleri, straplez gelinlikler, üzün ggelinlik modelleri, kısa mini gelinlikler, taşlı gelinlik modelleri, uzun tüller, kışkırtıcı desenlere sahip gelinlik modelleri ve daha fazla. 3 farklı koleksiyon hazırlayan pronovias, kendi markası dışında dünyaca ünlü tasarımcılarada farklı koleksiyonlar hazırlatmakta. Pronovias'tan sonra diğer markaların gelinliklerini de burada paylaşacağım. Konuyu sürekli takipte takın derim. Herkese iyi günler diliyorum.

PRONOVİAS 2014 GELİNLİK MODELLERİ



















































































































































AMSALE 2014 GELİNLİK MODELLERİ
















 

CHRISTOS 2014 GELİNLİK MODELLERİ
















ROSA CLARA 2014 GELİNLİK MODELLERİ













































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder