20 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Gece Elbiseleri

2014 gece elbiseleri, gece elbisesi, siyah gece elbisesi, uzun gece elbisesi
Davetlerde şıklıklarıyla göz kamaştırmak isteyen bayanlar için 2014 yılı gece elbisesi tasarımları bu sene de bayanlarımızın şıklıklarına şıklık katacak diyebiliriz.  Bu sene alışveriş yapacak bayanlarımız için bir ön çalışma yaptık ve böylece seçim yapmadan önce aklınızda net bir şeyler beliriverecek.

2014 yılı gece elbiselerinin dantel işlemeli, parıltılı, taşlarla hareketlendirilmiş, tüllerle ayrı bir havaya girmiş bir halinin olduğunu siz de bakar bakmaz göreceksiniz. Özellikle uzun gece elbiseleri idealı bayanlarımız için yırtmaçlı elbiseler, sırt dekolteli elbiseler, tül ayrıntılı elbiseler, dantel işlemeli elbiseler şeklinde çeşitleniyor. Bunlar dışında kısa elbiseler de straplez olsun, asimetrik kesim olsun her türlü dikkatleri üzerinize çekebilecektir. Ancak şunu söylemeliyiz ki davetlerin günü gelmeden fazla kilolarınızdan kurtulmanız seçeceğiniz elbiselerin şıklarını oldukça arttıracaktır.

Renk konusunda seçenekler yine bol olmasına rağmen dantel işlemeli gece elbiselerinde siyah ve krem renginin birleşimini kesinlikle bir görün deriz. Çünkü bakacağınız onca elbise içinde tahminimiz en beğeneceğiniz elbiseler bunlar olacak. 



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder