19 Kasım 2013 Salı

2014 Kısa Abiye Modelleri

2014 abiye modelleri, 2014 kısa abiye modelleri, dantelli elbise, 2014 kısa abiye


2014 yılı moda dünyası açısından oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor ve bu hareket daha çok dantel ve tül ayrıntılarıyla sağlanacağa benziyor. 2014 yılı içinde kısa abiye elbise almak isteyen ya da almayı düşünen bayanlarımız için söylenebilecek tek şey var: birbirinden farklı model abiye çeşitleri bu sene mağaza vitrinlerini süsleyecek ve karar vermekte oldukça zorlanacaksınız.

İşte bu konuda size yardımcı olabilmek adına 2014 kısa abiye modelleri başlığı altında bir çalışma yaptık ve birbirinden farklı modelleri birbirinden farklı zevklere sahip bayanlarımızın işini kolaylaştırmak adına bu başlık altında topladık. Havuz başı partiler, düğünler, balolar, özel geceler için bacaklarına ve vücuduna güvenen bayanlarımıza özellikle kısa abiye modellerini öneriyoruz. Özellikle genç kızlarımızın katılacağı balo ve kokteyller yaşlarından büyük görünme çabasından uzak durup kısa fırfır etek, kabarık etekli kısa abiye modellerini inatla öneriyoruz. Etek kısmında bu dediğimize dikkat edip göğüs kısmında straplez, ince askılı, asimetrik kesim göğüs modellerini tercih ederek gayet şık görüneceklerdir. Renk konusunda da koyu renklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.
Bunlar dışında lüks ve şık bir yerde bir geceye katılacak bayanlarımıza dantel detaylı dar kesim abiyeleri özellikle seçeneklerin en üstünde tutmalarını öneriyoruz ve özellikle salaş bir topuz ve göz ağırlıklı hafif bir makyajla gecenin en güzel bayanı olmaya hak kazanabilirsiniz.






































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder